torstai 24. kesäkuuta 2010

Oulangan luontokeskuksen palvelut juhannuksena ja muutoinkin!

Oulangan luontokeskus on avoinna päivittäin klo 10 - 18, myös juhannuksena.
Leirintäalue on avoinna ympäri vuorokauden  (1.6. - 31.8.)


Luontokeskuksessa myynnissä valtion kalastuksenhoito- ja läänikohtaiset kalastusluvat sekä Metsähallituksen kalastuslupa Oulankajoelle (Kiutaköngäs - Nurmisaari) sekä Oulanka- Kitkajoen yhtenäislupa.

Kiutakönkään polku  (1 km) on kevään aikana soraistettu sekä pitkospuita ja porrasaskelmia uusittu, reitti on helposti kuljettavissa. Muita opastuskeskukseta lähteviä reittejä ovat 5 km pituiset Hiidenlammen ja Rytisuon luontopolut sekä Kiutakönkään päiväreitti (8 km).


Jos sade yllättää tai pieni lepohetki on paikallaan, voi auditoriossa tutustua dvd-esitysten kautta Oulangan kansallispuistoon. Esitykset ovat maksuttomia, uutuutena "Suomen suloinen suvi ja talven taika" dvd-esitys (kielet suomi, englanti, ranska, saksa, venäjä, japani). Myös lapsille eläinaiheisia dvd-esityksiä. mm. Karhunpojan uintiretki ja Oravanpojan seikkailut!

Lapsille vuokrattavana kantorinkkoja panttia vastaan.

Luontokeskuksessa vaihtuvana näyttelynä: Veikko Termosen upeita kuvia Kuusamon kasveista ja Olli Moision maalauksia.

SafariCafe Sudesta päivän keitto, ruoka- ja kahvilapalvelut, erikoisruokavalion mukaisesti ja tarvittaessa myös maastoon,  vuokrataa:  kanootteja ja retkeilytarvikkeita. Kahvila on avoinna päivittäin klo 10 - 18

Hyvää Juhannusta!
Terveisin Oulangan luontokeskuksen väki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti