perjantai 1. lokakuuta 2010

Finncomm avaa lentoreitin Tampereelta Kuusamoon

Suomalainen lentoyhtiö Finncomm Airlines alkaa lentää suoria lentoja Tampereelta Kuusamoon. Lentokausi on paras talvisesonki 21.2.–25.4.2011. Lentopäivät ovat maanantai ja perjantai.

”Meillä on erinomaisia kokemuksia suorien pohjoisen lentojen järjestämisestä maakuntakaupungeista. Uskomme, että myös pirkanmaalaiset kuulevat Kuusamon kutsun”, sanoo markkinointijohtaja Tuure Holkko Finncomm Airlinesilta.

"Rukalla ja Kuusamossa Finncommin reittiavaus otetaan ilolla vastaan. Suora lento Tampereelta parantaa Rukan saavutettavuutta huomattavasti. Ajoitus ei voisi olla parempi, varsinkin kun tälle kaudelle Rukan kylä valmistuu”, sanoo Ruka-Kuusamo Matkailuyhdistyksen toiminnanjohtaja Tuija Rytkönen.

Rukan toiminnot laajenevat entisestään tulevalla kaudella. Uusi FIS-luokiteltu rinne avataan, ja Rukalla järjestetään myös FIS Ruka Nordic Opening ja FIS Freestyle World Cup Opening 2010. Uudet RukaVillagen hotellihuoneistot avataa tulevalle kaudelle ja alueen ravintolapaikkojen tarjonta lisääntyy.

”Nyt myös kattavat kokouspalvelut ja -aktiviteetit ovat helpommin saavutettavissa lentoliikenteen myötä Pirkanmaan alueen yritysasiakkaille", kertoo Ruka-Kuusamo Matkailuyhdistyksen toiminnanjohtaja Tuija Rytkönen.

Lennot lennetään ATR-lentokoneilla, ja lentoaika on alle 1,5 tuntia.

Aikataulu
Tampere 10:35 Kuusamo 12:00
Kuusamo 12:30 Tampere 13:55

Liput ovat myynnissä, niitä voi ostaa fc.fi-verkkokaupasta sekä matkatoimistoista kautta Suomen. Yhdensuuntaisen matkan hinta fc.fi-verkkokaupasta ostettuna on edullisimmillaan 69 €. Myös matkapaketit ovat tulossa myyntiin, niiden myynnistä vastaavat matkatoimistot.

Lisätietoja:
Tuure Holkko, markkinointijohtaja, Finncomm Airlines, puh. 045 679 7901, tuure.holkko(ati)fc.fi
Tuija Rytkönen, toiminnanjohtaja, Ruka-Kuusamo matkailuyhdistys, puh. 040 823 7207, tuija.rytkonen(at)rukakuusamo.fi

3 kommenttia:

  1. Erittäin hieno homma, päästäänpä täältä Kuusamostakin Tampereelle sukuloimaan viikonlopuksi:) Terv. Mummukka

    VastaaPoista
  2. Ja sukulaiset pääsevät vastavuoroisesti kyläilemään Tampereelta Kuusamoon, eikös niin ;-)

    VastaaPoista
  3. hieno homma,et tampereelta pääsee kuusamoon lentämällä.

    VastaaPoista