maanantai 1. marraskuuta 2010

Hulvatonta menoa ravintola Zonessa jo 10 vuotta

Pöydillä saa tanssia
Uskottava se on: Rukatunturin rennoin ravintola Zone täyttää 10 vuotta. Zonessa on vietetty ikimuistoisia hetkiä hyvässä seurassa, kuultu tähtiartisteja, laulettu karaokea ja tanssittu pöydällä vuoden 2000 marraskuusta lähtien.

- Zonen fiiliksen takana on osaava henkilökunta, joka ymmärtää pitää hauskaa ja innostaa samaan myös asiakkaat, sanoo Zonen isäntä, Rukapalvelun toimitusjohtaja Jokke Kämäräinen.

- Tämä on ihan mieletön paikka, myöntää Zonen ravintolapäällikkö Sanna Häyrynen. Hän on työskennellyt talossa puolenkymmentä vuotta ja vakuuttaa viihtymistään. Ravintolapäällikön rinnalla asiakkaiden viihtyvyydestä pitää huolta viisi muuta vakituista työntekijää. Sesonkina määrä tuplaantuu.

Zonessa ei vain istuta, vaan siellä myös seurustellaan, tutustutaan uusiin ihmisiin, lauletaan, tanssitaan ja kannustetaan toisia hauskanpitoon. 350-paikkainen Zone on alku monelle hyvälle tarinalle.

- Ravintolassa pitää olla tekemistä, Jokke alleviivaa.

Monen mielestä parasta tekemistä Zonessa on musiikki: laulaminen, kuunteleminen ja jammaileminen. Alkukesästä toteutettu remontti laajensi paitsi ravintolasalin, myös esiintymislavan sellaiseksi, että estradille mahtuu nyt suurempikin kokoonpano. Samalla uusittiin karaokelaitteet äänentoistoineen ja kappalevalikoimineen. Tarjolla on yli 4.000 kappaletta ja versioita löytyy myös englanniksi, saksaksi ja venäjäksi. Karaokea vetävät itsekin laulutaitoiset juontajat Karaoke - Peten johdolla.

- Karaokessa jokainen laulaja yllättyy taidoistaan, kun hänen äänensä miksataan sopivaksi. Meidän tehtävämme on huolehtia siitä, että jokainen onnistuu ja saa ainakin kerran elämässään mahdollisuuden tuntea itsensä tähdeksi, Jokke sanoo.

Vähintään kerran viikossa lavalle nousevat myös ammattimaiset eturivin artistit: Zone on profiloitunut mainiona keikkapaikkana. Tänä talvena Zonessa esiintyvät muiden muassa Souvarit, Tauski, Anna Puu, Juha Tapio, Jani Wickholm, Grooving High All Stars, Simodeus, Antti Tuisku, King Pin, Dacia, E-rotic, Nasty Habits, Suvi Teräsniska, Movetron, Pandora ja Pepe Wilberg.

Paitsi tekemisestään ja ilmapiiristään, on Zone ilmiö myös aukiolonsa puolesta. Ravintola palvelee asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä.

- Palvelulupauksemme velvoittaa meitä. Olemme luvanneet asiakkaillemme olla avoinna 365 päivänä vuodessa ja siitä me pidämme kiinni. Asiakkaat liikkuvat myös hiljaisina aikoina loka- ja toukokuussa, ja palvelun on pelattava silloinkin, sanoo Jokke.

Palvelulupaus on tuonut katetta ravintolalle, sillä parhaina päivinä talossa on kirjattu yli tuhat asiakasta.

- Ihmiset varmaan ajattelevat, että ihmeen pöljä paikka, mutta se on meidän valttimme. Zonelaiset eivät sano koskaan ei, kun asiakas ehdottaa jotakin.

Ja ehdotuksia on riittänyt, siitä pitää huolen Zonen asiakaskunta, joka on poikkeuksellisen moninainen: keskellä Rukankylää sijaitsevassa talossa viihtyvät kaikenikäiset. Monelle vieraalle Zone on lähtö- tai päätepiste seikkailussa, jonka mahdollistavat peräti 32 Rukan alueen ravintolaa. Moni viihtyy tunnelmassa koko illan. Vakioasiakkaita ovat he, jotka haluavat yllättyä aina uudestaan ja jotka etsivät erilaisia elämyksiä.

- Kun on paljon tarjontaa, kasvaa myös kysyntä, alueen ravintolapalvelujen kehitykseen tyytyväinen Jokke Kämäräinen muistuttaa.

Turvallisin mielin voi jonottaa myös Zonen yögrilliin, joka on auki niin kauan kuin viimeinenkin vieras on palveltu. Moni ottaa mukaansa maankuulun Zone - burgerin, jossa riittää syötävää vaikka varhaiseen aamuun. Päivällä Zonessa tarjolla on keittolounas.

Kymmenen vuoden mittainen menestys ei olisi mahdollista ilman yhteistyökumppaneita, joiden avulla palvelut ja turvallisuus taataan. Yhdeksi kaikkein tärkeimmistä yhteistyökumppaneistaan Jokke Kämäräinen nimeää Hartwallin Risto Saapungin, joka on ollut paitsi luotettava tavarantoimittaja, myös paljon muuta.

- Jos kaikilla yrittäjillä olisi hänen kaltaisiaan sparraajia, menestystarinoita olisi huomattavasti enemmän. Lapin Kullasta me emme luovu, kiittelee Jokke juomatoimittajaansa.
Zonea ei voi kuvailla, se täytyy kokea, sanovat ravintolan kanta-asiakkaat ja tietävät mistä puhuvat: Rukan rennoimmasta menopaikasta on uusimman remontin myötä tullut entistäkin rennompi. Kesän alussa valmistuneessa remontissa tuli lisää tilaa ja salia halkova pöytä, jolla saa tanssia piteni reilusti.

-Nyt mahtuu, hymyilee ravintolapäällikkö Sanna Häyrynen.
Ravintola Zone on avoinna joka päivä klo 12-04.

Kymmenvuotissynttäreitä juhlitaan Rukan talvikauden avajaisten merkeissä koko viikko 8.-14. marraskuuta 2010.
Lisätietoja:
Ravintola Zone, ravintolapäällikkö Sanna Häyrynen 040 770 0252
Rukapalvelu Oy, yrittäjä Jokke Kämäräinen 0400 175 548
http://www.ravintolazone.fi/

2 kommenttia:

  1. En suosittele kenelläkään. Kallista.Huh.

    VastaaPoista
  2. Kallis putiikki tosissaa.. muuten kyl saattais tulla kuusamon kylältäki seku iltaa viettää muuta vikaa ei kyl ole

    VastaaPoista