tiistai 14. joulukuuta 2010

Jääkiipeilyä Rukalla talvella 2010-2011

Kuru –rinteen reunalle on valmistunut jääkiipeilyseinämä! 

32 metriä korkea jäinen haaste odottaa sinua kokeilemaan kiipeilytaitojasi. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, koska kaikki opetetaan sinulle alusta alkaen. Riittää, että omaat keskinkertaisen fyysisen kunnon ja jaksat lyödä jäähakulla pääsi yläpuolella. Suositusikäraja on + 10 vuotta.

Jääkiipeilytapahtuma alkaa Rukan keskusaukiolta, josta siirrymme sisätiloihin pukemaan kaikki turvavarusteet päällemme. Varustautumisen jälkeen vaellamme 32 metriä korkealle jääseinämälle n. 500 metriä, missä kiipeilynohjaaja opettaa alkulämmittelyn, kiipeämistekniikan ja varmistamisen. Tämän jälkeen on vain sinusta kiinni, kuinka korkealle uskallat kiivetä. Noin 2,5 tunnin kuluttua palaamme takaisin pukeutumistilaan ja riisumme kiipeilyvarusteet pois. Jatkamme vielä hetken yhdessä kuuman kaakaon ääressä ja käymme läpi kiipeilykokemuksen tuomia tuntemuksia.

Tapahtuma kestää n.3-4 tuntia ja sisältää kaikki turvallisuusvarusteet, ohjauksen, vastuuvakuutuksen ja alv:n 9 %, sekä kuuman juoman.

Hinta on 46 euroa henkilö, minimimäärä 2 henkilöä ja maksimimäärä 6 henkilöä.

Varustus: Sään mukainen ulkoiluasu ja kiipeilykypärän alle sopiva päähine. Asiakkaan on huolehdittava omasta vakuutusturvasta.

Tervetuloa kokeilemaan turvallista, mutta jännittävää liikuntamuotoa!

Lisätietoa: Jussi Tupasela/Hiking Service Finland

Jussi Tupasela valmistelee jääkiipeilyä

Jussi kiinnittää kiipeilyköysiä, taustalla Rukan uusi FIS-rinne

Sari tarkistaa reittiä laskeutuessaan

Jussi näyttää mallia hakun heilautukseen

Ylöspäin!

Jääkiipeilyseinä on komea ilmestys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti