keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Muutoksia bussiliikenteessä joulunpyhinä ja vuodenvaihteessa

Rukan ja Kuusamon alueella SkiBus liikennöi juhlapyhien aikaan seuraavin poikkeuksin: 
  • Arkipyhinä ajetaan sunnuntaiaikataulun mukaan. 
  • Jouluaattona 24.12.2010 liikenne päättyy Ruka-Kuusamo-välillä klo 14 ja Rukan alueella klo 14.15. 
  • Joulupäivänä 25.12.2010 liikenne alkaa Ruka-kuusamo-välillä klo 9.55 ja Rukan alueella klo 10.15.
 Alla esitetyt tiedot koskevat Matkahuollon kautta operoitavaa bussiliikennettä.

Bussiliikenteen aikatauluissa on useita muutoksia ja poikkeuksia jouluna ja vuodenvaihteessa. Aikataulut kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin. Myös bussiliput kannattaa ostaa jo etukäteen, sillä Matkahuollon lipunmyynneissä on vilkkainta juuri joulunaluspäivinä. Tiheät vuorovälit ja tarvittaessa vuoroille otettavat lisäautot varmistavat mukaan mahtumisen.

Tarkista aikataulutiedot Matkahuollosta

Bussiliikenteen aikatauluissa on runsaasti muutoksia jouluna, vuodenvaihteessa ja loppiaisena. Osa vuoroista jää pyhinä kokonaan ajamatta.

Kaikki aikataulutiedot pyhäpäivien poikkeukset mukaan lukien saa Matkahuollon internetsivuilla osoitteesta matkahuolto.fi ja mobiiliversiona osoitteesta m.matkahuolto.fi. Aikatauluhakuun kannattaa syöttää tarkka lähtöpäivä, jotta hakupalvelu osaa huomioida mahdollisen aiottuna matkustuspäivänä voimassaolevan poikkeusliikenteen.

Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon asiakaspalvelukeskuksesta 0200 4000. Asiakaspalvelukeskus palvelee jouluviikolla maanantaista torstaihin klo 8-19. Muina aikoina palvelunumerossa aikataulutiedusteluihin vastaa Eniro. Puhelun hinta on 1,70 € / min + pvm.

Pikavuorojen aikatauluja voi katsoa lisäksi YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Osta bussiliput ennakkoon

Joulun matkustus on vilkkainta joulua edeltävinä päivinä, jotka voivat olla ruuhkaisia myös Matkahuolloissa. Tuolloin matkustavien kannattaa hankkia bussi- ja paikkaliput jo etukäteen.

Bussi- ja paikkaliput voi ostaa internetistä Matkahuollon sivuilta. Joulunpyhien netti- ja paikkaliput on hankittava torstaihin 23.12. klo 13.00 mennessä.

Pika- ja useisiin vakiovuoroihin voi myös varata bussi- ja paikkaliput puhelimitse numerosta 0200 4000. Puhelimitse varatut liput lunastetaan R-kioskeilta tai Matkahuollon omista toimipaikoista.

Liput voi käydä ostamassa etukäteen myös paikan päältä Matkahuolloista.

Lisätiedot:
Jukka Ylitalo, Oy Matkahuolto Ab, puh. 040 764 4386 tai s-posti: jukka.ylitalo(at)matkahuolto.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti