torstai 6. tammikuuta 2011

Hevosharrastusta myös lomalla!

Anun Talli on yhteistyössä Motel Willis Westin kanssa järjestänyt jo muutamana tapahtumaviikonloppuna Rukalla talutusratsastusta lapsille ja lapsenmielisille. Ihana ”Peppi Pitkätossun poni” ja muut tallin hevoset ovat ihana loman kohokohta!

Anun Tallilla on toki myös muuta toimintaa; talutusratsastusten ohella maastoratsastusta, reki- ja kärryajeluita, tilauksesta järjestettäviä tallipäiviä, tallipaikanvuokrausta, ravihevosten treenausta, kesäisin pienimuotoista majoitustoimintaa ja sijaitseepa pihassa myös lypsykarjatila.

Juuman kauniissa, vaihtelevaluontoisessa ja runsasvesistöisessä kylässä sijaitseva talli kutsuu vuodenajasta riippumatta samoilemaan metsiin, hiekkateille ja metsä poluille hevosen selästä käsin. Oulangan upeat maastot voi kokea Anun Tallilla myös hevoskärryistä ja talvisin reestä, mikäli ratsastus ei kuulu ykköstoiveisiin.  Lapsille tallilta löytyy poneja, joiden turvalliseen kyytiin voi päästä puolen tunnin talutuslenkeille tallin lähimaastoihin. Aidossa maalaisympäristössä sijaitseva talli on monen eläinrakkaan ihmisen loman kohokohta.

Ratsastusretkiä räätälöidään sopiviksi niin aloitteleville, kuin kokeneillekin ratsastajille toiveet huomioiden. Järjestämme niin reippaita laukkamaastoja vauhdin hurmaa haluaville, kuin hiljaisia käyntilenkkejä luonnonrauhasta nautiskeluun. Maastoja löytyy varmasti joka makuun.

Mikäs toisaalta sen ihanampaa kuin talvinen rekiretki varmajalkaisen suomenhevosen vetämässä reessä, lumi jalasten alla narskuen – aivan kuin ennen vanhaan.

Tallin valttikorttina ovat erittäin luotettavat, rauhalliset ja työhönsä sopivaksi koulutetut hyväluontoiset suomenhevoset, sekä edellämainitut suloiset ponit. Pelle-poni on lasten ehdoton suosikki pilkullisine turkkeineen ja halinallen luonteineen.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Anun Talliin!

Lisätietoja: Anun Tallin nettisivutEi kommentteja:

Lähetä kommentti