maanantai 3. tammikuuta 2011

Rukahovin ravintoloissa tapahtuu!

Rukahovin ravintoloissa tapahtuu tällä kaudella joka ilta, isänpäivästä vappuun! iltaravintoloissa voi tällä kaudella pitää entistä monipuolisemmin hauskaa, ja entistä enemmän! 

Kaikki kolme osastoa, Rukahovin tanssi- ja a´la carte -ravintola, Tellu Night ja Skipub Karaoke saivat kesällä uusitun sisustuksen myötä viihtyisän ja tunnelmallisen ilmeen, joka ammattitaitoisen palvelun kanssa tukee asiakkaiden onnistunutta illan viettoa entistä paremmin, aina pikkutunneille saakka!

Tellun yökerho palvelee 11.11 lähtien joka ilta, aina vappuun saakka. Tellun tanssilattia, valaistus ja äänentoisto on uusittu, ja nyt myös Tellussa on omat karaokelaitteet. Laulamaan pääsee myös niinä iltoina kun Skipub Karaoke ei ole avoinna. Musiikkivalikoimaa on laajennettu entisestään, joten kansainvälisen ja kotimaisen diskon, rokin sekä popin lisäksi valikoimasta löytyy myös iskelmää niille, joiden lavatanssijalkaa kutkuttaa! Niinä iltoina, kun kaikki kolme osastoa ovat avoinna, Tellun toiminta painottuu yökerhomenoon ja diskoiluun. Silloin laulamaan pääsee Skipubiin ja humpalle yläkertaan!

Lämminhenkinen ja tunnelmallinen Skipub Karaoke viihdyttää karaokekansaa tuttuun tapaan karaokeisännän/emännän johdolla. Laajasta kappalevalikoimasta löytyy laulettavaa jokaiselle, ja tiiviissä tunnelmassa viihtyy myös seurustelun ja tanssin merkeissä. Ja palvelu pelaa!

Rukahovin tanssi- ja á la carte –ravintola tarjoaa tälläkin kaudella asiakkailleen Suomen parhaat tanssiorkesterit sekä suussa sulavia koillismaalaisia herkkuja. Kevätkaudella maalis-huhtikussa Suomen parhaita esiintyjiä on neljänä iltana viikossa viihdyttämässä tanssijoita. Illan voi aloittaa nauttimalla a´la carte –listan antimista tai keittiömestarin laatimasta ajankohtaan sopivasta suosituslistasta. Viime kaudella suuren suosion saanut klassikkolistamme on jälleen keväällä myös tarjolla. Klassikkolistaan on koottu poiminnoista Rukahovin ruokalistoilta, aina 70-luvulta lähtien, eivätkä nämä poiminnat tuota pettymystä! Iltaa jatketaan orkesterin tahdissa tanssilattialla ja tangon huumasta voi välillä pyörähtää alakerran karaokessa tai yökerhossa, siis monipuolisesti!

Nämä kaikki kolme osastoa löydät saman sisäänkäynnin takaa, ja ovat palveluksessasi yhdellä pääsymaksulla! Lisäksi ravintoloissamme toimivat tunturin ainoat Ruletti- ja Black Jack- pöydät.

Rukahovin henkilökunta toivottaa kaikki tervetulleiksi viihtymään, vaikka joka ilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti