keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Rukan Salongin Lumihotelli avattu!

Lumi- ja jäärakentaminen on Rukan Salongin yrittäjille tuttua puuhaa monen vuoden kokemuksella. Ensimmäinen jääsauna rakennettiin jo vuonna 2000 ja jääbaarikin on kuulunut kalustoon vuosia. Alueella on ollut muitakin erilaisia lumirakennelmia, kuten igluja, lumikappeli, lumiportteja jne.

Tänä talvena uutuutena on Lumihotelli, joka valmistui tammikuussa 2011 ja majoittaa asiakkaitaan, sääolosuhteista riippuen, aina huhtikuulle asti. Lumihotellissa on 10 kpl kahden hengen huonetta ja aula. Huoneissa on mukavat joustinpatjat ja vällyinä untuvamakuupussit sekä porontaljat. Aamupalaa nautitaan tilausravintola Kultalassa ja peseytymistilat ovat Hitech savusaunalla, molemmat rakennukset sijaitsevat aivan lumihotellin vieressä.

Lumenveistokurssi
Rukan Salongissa järjestetään lumenveistokurssi 4.2.2011
Kurssin ohjelma:
  • Lumenveiston historiaa ja mytologiaa. Lumenveisto on vanha taiteenmuoto Aasiassa (Kultalassa sisällä)
  • Lumenveistoa maailmalla (Kultalassa sisällä)
  • Tekniikat ja työskentely lumen kanssa (tässä vaiheessa siirrytään jo ulos)
  • Kurssilaiset pääsevät itse lumeen käsiksi
Lisätietoa lumenveistokurssista: Piritta Liikka p. 040 835 5770, http://www.lumenveistokisa.com/
  
Rukan Salonki

Rukan Salonki käsittää lähes 20 järeää kelohirsihuvilaa (noin 200 vuodepaikkaa) Salonkijärven ympärillä, Rukan matkailukeskuksen läheisyydessä. Huviloiden keskellä sijaitsevassa Tilausravintola Kultalassa on 50 asiakaspaikkaa ja se toimii myös kokoustilana.

Salonkijärven rannalla sijaitsee myös Hitech savusauna ja uimaan pääsee ympäri vuoden, kesällä avovedessä ja talvella avannossa. Unohtumattomia saunaelämyksiä voi kartuttaa jääsaunassa ja HotSpring kuumavesialtaassa voi nauttia saunomisen lomassa tähtitaivaasta, revontulista tai yöttömästä yöstä.

Lisätietoa Rukan Salongista ja Lumihotellista: Marjo Määttä p. 040 564 0937, http://www.rukansalonki.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti