perjantai 29. huhtikuuta 2011

K-extra Rukan kävelykylässä laajenee K-marketiksi

Rukakeskus Oy aloittaa K-extra Rukan tiloissa uudistus- ja laajennusremontin viikolla 19 ja kauppa avataan K-market Rukankylänä juhannusviikolla. Kauppa on suljettuna remontin ajan. Kauppiaana myös uudessa K-marketissa jatkaa Tero Mourujärvi.

Lisää myyntitilaa saadaan, kun viereinen liiketila remontoidaan kaupan käyttöön. K-marketissa tulee olemaan myyntitilaa noin 300 m2. Rakennuttajana toimii Rukakeskus Oy.

Remontissa kaupan sisätilat käyvät läpi perusteellisen uudistuksen. Kaupan värimaailma uudistetaan samoin suurin osa kaupan kalusteista. Tuoretuotteilla tulee olemaan aikaisempaan verrattuna runsaasti enemmän hyllytilaa. Uutuutena kauppaan tulee leivänpaisto. Lisätilat mahdollistavat myös kaupan valikoimien laajentamisen ja monipuolistamisen vastaamaan modernin K-marketin tavaravalikoimia. Veikkauspalvelut tulevat kaupassa olemaan myös jatkossa.

Rukan Alko jatkaa toimintaansa K-marketin vieressä. Remontin yhteydessä avataan myös suora sisäänkäynti Rukan 320-paikkaiseen parkkihalliin, jonka jälkeen K-marketin ja Alkon asiakkaat pääsevät sisäkautta suoraan autolle ostoskärryjen kanssa.

Urakoitsijoina toimivat:
Rakennusurakoitsija: Rakennusliike Kuura, Kuusamo
Sähköurakoitsija: Juurtelan Sähkö Oy, Kuusamo
Kylmäurakoitsija: Kodinkonehuolto Suoraniemi, Kuusamo

Lisätietoja antaa:
Kauppias Tero Mourujärvi p. 040 5278521
Rukakeskus Oy, kaupallinen johtaja Ville Aho p. 0400 895987

K-market on laadukas ja luotettava ruokakauppa lähellä asiakasta. K-marketeista asiakas saa hyvien perusvalikoimien lisäksi lämpimän lähileivän, laadukkaat hedelmät ja vihannekset, monipuoliset valmisruokavaihtoehdot sekä parhaat lähipalvelut. K-market-kauppoja on myös monien liikenne- ja matka-asemien yhteydessä. Asiakaslupaus on "Kauppias hoitaa homman". Ketjuun kuuluu 458 kauppaa. http://www.k-market.com/.

Rukakeskus-konserni on Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskustoimialan markkinajohtaja 20 % osuudella hissilippujen myynnistä. Yhtiö toimii Rukan ja Pyhän kansainvälistyvissä, ympärivuotisissa matkailukeskuksissa. Ydinosaamistamme on rinneliiketoiminta, mutta harjoitamme Rukalla ja Pyhällä myös majoitus-, rinneravintola-, vuokraamo- ja myymälätoimintaa. Liikevaihtomme on n. 24 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 200 henkilöä. http:ski.ruka.fi.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti