perjantai 29. huhtikuuta 2011

Oulanka Tulvii 2011 -valokuvauskilpailu

Oulankajoen kevättulva on todellinen luonnonnäytelmä! Vesi roiskuu, vaahtoaa ja kuljettaa mukanaan monenlaista irtoainesta: mutaa, puunpalasia, oksia - ja joskus rakenteitakin. Tänä keväänä tulvan voimaa kannattaa myös valokuvata, sillä ”Oulanka tulvii” -kuvauskilpailu on avoinna toukokuun ajan.
Ohjeet
Valokuvaa tai tallenna Oulangan tulvaa videoksi missä tahansa kohdasta Oulankajoelta varrelta mieluimmin kevätkaudella 2011. Kilpailussa on kaksi sarjaa: 1) valokuvat ja 2) videot.
  • Valokuvia voi muokata, rajata tai säätää, mutta lähetä kuvasi hyvälaatuisina, vähintään 2 megatavun kokoisina tiedostoina.
  • Videoissa voi olla mukana ääni tai musiikki. Videot kannattaa editoida 3-4 minuutin mittaan.
Lähetä kuvamateriaalisi 1.6. mennessä sähköpostitse oulanka@metsa.fi tai kuoressa (cd tai dvd) osoitteeseen: Oulangan luontokeskus, Liikasenvaarantie 132, 93999 Kuusamo. Liitä mukaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.
  
Sarjojen kolme parasta kuvaa ja videota palkitaan Oulanka- ja Karhunkierros-tuotteilla. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaistaan verkkosivuilla ja Koillissanomissa. Parhaat kuvat ja videot julkaistaan Facebookissa, Luontoon.fi-verkkopalvelussa ja Koillissanomissa.

Lue lisää:
Luontoon.fi/Oulanka
Facebook.com/oulangankansallispuisto

Kuva Kiutakönkään tulvasta keväältä 2010

1 kommentti:

  1. Heippa! Hienon kilpailun olette saaneet pystyyn :) Nyt vaan mylly pyörimään ja tietoa etiäppäin!

    VastaaPoista