keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Rinteet, ladut ja pulkkamäet valmiina joulunviettäjiä varten!

Vuosselinrinteiden alaosaan 6-hengen tuolihissin ja Kulmahissin väliin on nyt avattu lasten pulkkamäki. Myös Rosan ja Rudolfin lasten seikkailureitti on taas avattu Ahonlaidan ja Vuosselinrinteen väliin. Porot tulevat tarhaan heti kun Salama ja Rosa saadaan saadaan "lassottua" maastosta matkaan.

Lisää hissejä on myös avattu: avoinna nyt myös Kelohissi (E) sekä tietysti Kelorinne. Hissejä on nyt kaikkiaan avoinna 12 ja rinteitä 18. Katso tarkat rinne- ja hissitiedot >>

Latuasiaa
Osa Rukan alueen hiihtoladuista kulkee vesistöjen päällä. Tällä hetkellä järvissä ja lammissa ei ole tarpeeksi koneelliseen kunnostukseen tarvittavaa jäätä, eli teräsjäätä tarvitaan 15 cm (nyt sitä löytyy 5-12 cm/Alakylän ja Talvijärven ladut). Muut ladut ovat avoinna ja kohtuullisessa/hyvässä kunnossa.

Vuosselin hiihtolenkillä Kahvila Lammintupa on nyt avoinna päivittäin klo 10-15, poikkeuksena jouluaatto, jolloin avoinna klo 10–13. Avoinna samalla reitillä on myös Korpikahvila päivittäin klo 9-15.

Katso tarkat latujen kunnostustiedot reaaliaikaisesta latupalvelustamme! Voit myös antaa palautetta laduista latukyselyn avulla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti