perjantai 25. toukokuuta 2012

Radio NRJ:lle uusi taajuus Rukalle

Radio NRJ on vihdoin saanut pysyvän taajuuden Kuusamon Rukalle. Kanavaa voi 29.5. alkaen kuunnella taajuudella 103,2 MHz. Vanha taajuus on toiminut lyhytaikaisilla luvilla vuodesta 2006 lähtien. Nyt valtakunnallinen Radio NRJ vahvistaa jälleen asemaansa.

”Uuden taajuuden myötä hittimusiikkia on jatkossakin tarjolla sekä hiihtokeskuslomailijoille että itse kuusamolaisille. Pidämme tätä koko Suomelle merkittävää lomakeskusta meille tärkeänä kuuluvuusalueena ja uskomme, että tieto pysyvästä ja tehokkaammasta taajuudesta on alueen uusillekin kuuntelijoille mieluisa uutinen”, sanoo NRJ Finland Oy:n toimitusjohtaja Antti Pakkala.

Uusi taajuus 103,2MHz on merkittävästi entistä taajuutta tehokkaampi. Teho nousi kahteen kilowattiin aiemmasta 500 watista. Kanavaa voi kuunnella myös internetin välityksellä osoitteessa www.nrj.fi.

Viime vuodet ovat kaiken kaikkiaan olleet menestyksekkäitä Radio NRJ:lle. Kanava on saavuttanut historiansa parhaat kuuntelijaluvut. Viikoittain Radio NRJ:n parissa viihtyy huikeat 901 000 kuuntelijaa ja NRJ on markkinajohtaja alle 35 -vuotiaiden keskuudessa. (Finnpanel Oy, Kansallinen Radiotutkimus tammi-helmikuu 2012) 

Lisätietoja:
Antti Pakkala
Toimitusjohtaja
NRJ Finland Oy
0400 446 692
antti.pakkala@nrj.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti