torstai 13. syyskuuta 2012

Uutuuksia Rantasipi Rukahovissa

Kevään ja kesän aikana olemme täällä Rantasisipi Rukahovissa viilanneet tulevalle talvikaudelle palveluitamme ja tarjontaamme. Tässä tiedoksi mitä tuleman pitää:

26 huonetta uusittua standard-huonetta hotellin alkuperäisessä siivessä peruskorjataan ja sisustetaan 26 kpl uuden uutukaisella sisustuksella varustettuja viihtyisiä Rukahovin standard huoneita. Osa huoneista on väliovellisia huoneita, joten huoneet soveltuvat erinomaisesti myös perheen majoituskäyttöön. Huoneiden sisustus on uudistuksen jälkeen modernin mukava ja rentoa lomafiilistä tukeva.

Hotellin laajennusosassa olevat ns. parvekkeelliset superior huoneet saavat lisävarustelua syksyllä. Huoneisiin lisätään vedenkeitin setit ja Rantasipi – tyynyvalikoima. Näin asumismukavuus näissä huoneissa paranee entisestään.

Hemmottelua Rantasipi Rukahovissa
Uutuutena hotellin tuotevalikoimaan ovat tulleet hemmottelupaketit. Syyslomien ja avajaisten aikaan hemmottelupaketteja voi varata to-la välille. Pakettiin sisältyy 45 min. hemmotteluhoito seuraavista vaihtoehdoista: rentouttava kuumakivihieronta, virkistävä yrttihaudehieronta tai hellivä kasvohoito.  Hemmotteluhoitopaketteja on myynnissä tiettyinä viikonloppuina/ajankohtina. Tulevan talvikauden muut pakettiajankohdat lisätään nettiin syksyn aikana. Hemmotteluhoitoja voi varata myös muina kuin pakettiajankohtina hotellilta. Hoidot tehdään tuolloin asiakkaan omassa huoneessa. Hemmotteluhoidot tehdään yhteistyössä Novisa Virkistys- ja hyvinvointipalvelut Oy:n / Sanna Jugan kanssa.

Ravintola Rukahovi
Ravintola Rukahovi tukeutuu vahvasti paikalliseen ja pohjois-suomalaiseen ruokatuotteeseen. Lähiruoka on siellä meille tärkeä asia ja tuotteemme hakevat innoitusta niin perinteikkäistä tuotteista jo ravintolan taipaleen alkuajoilta kuin paikallisista raaka-aineista. Keittiöpäällikön suosituslistat vaihtuvat sesongin aikana ja tuovat lisää vaihtelua ruokalistan sisältöön. Tanssi pysyy vahvasti osana ravintola Rukahovin iltoja. Orkesterit soittavat tanssimusiikkia laidasta laitaan ja Suomen iskelmä- ja tanssimusiikin kiintotähdet vierailevat ravintolassa sesongin aikaan.

Tellu Night & Karaoke
Tellu Night & Karaokessa yöelämän syke kuuluu ja näkyy. Sisäänkäyntiä on avarrettu ja karaoke siirtyy kokonaan Tellu Nightin puolelle. Karaoke ja bilemusiikki vauhdittavat jaksamaan pikkutunneille saakka. 

After SkiPub
SkiPub palaa ravintolatarjontaamme jälleen uudella toiminnalla. After SkiPubissa viihtyy alkuillan tunteina musiikin, hyvän juomavalikoiman, pelien ja hyvän seuran voimin ennen siirtymistä Rantasipi Rukahovin muihin ravintoloihin. After SkiPubiin sisäänkäynti on omasta ovesta ulkoapäin ja ravintolaan ei ole sisäänpääsymaksua. After SkiPubin aukioloajat löytyvät tapahtumakalenterista www.ruka.fi sivuilta.

Ravintola Kaltiokivi
Viihtyisä ja mukava ravintola Kaltiokivi palvelee päivitetyllä a la carte listallaan. Kaltiokiven ruokalistalta löytyy niin pizzat, salaatit kuin paikalliset erikoisuudet. Uusi vuosi-loppiaisen ja hiihtolomaviikkojen aikaan ravintolassa on päiväsaikaan myös keittolounasbuffet tarjolla. Raatepöytä sisältyy ruoka-annoksiin jatkossa päiväsaikaan. Iltaisin tarjoilemme ruokailun yhteydessä leipäkorin asiakkaille pöytiin.

Karhu-baariin asiakas voi poiketa kahville tai drinkille. Laajasta juomavalikoimasta on helppo valita mieleinen vaihtoehto. Tarjolla on myös pientä suolaista syötävää.

Rukan kokouskeskus
Kokouskeskuksessa on syksyllä 6 tilaa. Yhdistämme 2 pienempää tilaa yhdeksi suuremmaksi kokoustilaksi (24-30 pax) , jolloin pystymme ottamaan jälleen useamman isomman ryhmän kokoustamaan tiloihimme. Ruka- ja Kitka-saleihin on jo viime kevään aikana uusittu äänentoistoa siten, että molemmissa saleissa voi käyttää äänentoistoa kokouksessa.

Lisätietoja:
Lea Riekki
Hotellinjohtaja / General Manager | Rantasipi Rukahovi
Rukankyläntie 15, 93825 Rukatunturi, Finland
Tel.+358 - (0)8 859 10 | Mobile: +358 (0)40 750 4024 | Fax. +358 (8) 868 1135 | Email. lea.riekki)(at)restel.fi
www.rantasipi.fi | www.ruka.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti