maanantai 13. toukokuuta 2013

Nuorille kesätöitä Rukan kyläoppaina

Rukan kävelykyläyhdistys hakee kesä-heinäkuun ajalle  kuusamolaisia nuoria kesätyöhön Rukan kylään kyläoppaiksi.

Rukan kävelykyläRukan kävelykyläyhdistys ry on lokakuussa 2011 perustettu yhdistys Rukalle. Yhdistyksessä on tällä hetkellä noin 30 jäsenyritystä.

Rukan kävelykyläyhdistyksellä oli nuoria kyläoppaina jo kesällä 2012. Alkujaan idea kyläoppaista on lähtenyt Rukan alueen ostoympäristösuunnitelmasta.  Kyläoppaiden avulla halutaan varmistaa, että alueelle saapuvat asiakkaat löytäisivät alueen palvelut helpommin ja saisivat myös ideoita lomaelämyksiin.

Rukan kävelykyläyhdistys on saanut kaupungin  ”Tutustu työelämään ja tienaa”  tukea neljään kesätyöntekijään. Kyläoppaat työskentelevät alueella juhannuksesta heinäkuun loppupuolelle päiväsaikaan. Kyläoppaat  auttavat alueella liikkuvia matkailijoita alueeseen liittyvissä kysymyksissä ja osallistuvat kesätapahtumien toteutukseen. Kesätyöhön otetaan v. 95-97 syntyneitä 16-18v nuoria, jotka päättävät  peruskoulunsa tänä keväänä tai keskiasteen opiskelijoita, joilla koulu on vielä kesken.

Työaika 2 viikon  aikana on 30 h/viikko. Työssä on mahdollisuus oppia lisää Rukan matkailualueesta ja asiakaspalvelusta.

Paikat ovat avoimena  9.-21.5.2013. Kyläpäällikkö Tuukka Puijola haastattelee nuoria hakijoita 22.5. Lisätietoja tehtävästä antaa kyläpäällikkö Tuukka Puijola puh. 050- 466 5387.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti