tiistai 27. elokuuta 2013

Rukan Syyskirppiksellä tavara vaihtaa omistajaansa!

Rukan Syyskirppis 31.8.2013
Rukan kävelykyläyhdistys järjestää Rukan perinteisen syyskirppiksen Rukan kylässä lauantaina 31.8.2013 klo 10-13. Syyskirppis kasvaa vuosi vuodelta entistä suositummaksi tapahtumaksi ja kirppistapahtuman tarjontaa kasvatetaan tänä vuonna kyläyhdistyksen järjestämillä pienarpajaisilla. Arpoja myydään klo 10.00 alkaen ja arvonta suoritetaan klo 13.00.

Kirppiksellä on mukana myös Kuusakosken kierrätyspiste, joka ottaa vastaan kaikkea kierrätettävää kävelykylällä klo 10.00 alkaen.

Tutustu Rukan kylään
Virtual Ruka
-panoraamakuvapalvelussa!
Kirpputori luo kylälle lämminhenkistä tunnelmaa keräämällä yhteen paikallista väkeä ja matkailijoita sekä toimimalla syyskauden avauksena lähes poikkeuksetta kauniissa säässä. Syyskirppis antaa erinomaisen mahdollisuuden myydä kesän aikana varastoihin kertynyttä tavaraa ja ennakkovarausten perusteella myynnissä on todella paljon tavaraa peräkärryistä villasukkiin. Yrityksiä sekä Kuusamosta että Rukalta tulee myymään talven loppuvarastoja edulliseen hintaan.

Varaa ilmainen myyntipöytä ja tule myymään tarpeettomat tavarasi tai tekemään löytöjä! Myyntipöytiä on vielä vapaana. 

Kirppispöytävaraukset ja lisätietoja: Kyläpäällikkö Tuukka Puijola 050-4665387
Mikä on Rukan kävelykyläyhdistys?
Rukan kävelykyläyhdistys on lokakuussa 2012 perustettu yhdistys. Kyläyhdistyksen tarkoituksena on elävöittää Rukan kylää ja kehittää yritysten välistä yhteistyötä ja tapahtumia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti