torstai 29. elokuuta 2013

Uudistunut Lammintupa

Kaikille tuttu ja kodikas, Rukan monipuolisen latuverkoston varrella sijaitseva LAMMINTUPA on kesän aikana uudistunut täysin.

Mirjamin maukkaista ja tuoreista kotileivonnaisista sekä Jyrin suussa sulavista muurinpohjalätyistä tunnettu kahvila on täysin remontoitu ja sisustettu uudelleen.  Asiakaspaikat ovat tuplaantuneet niin viihtyisässä tuvassa kuin aurinkoisella terassillakin.

Päivittäisten maukkaiden kahvilatuotteiden lisäksi sesonkiviikoilla on tarjolla kotiruokalounas, johon meidän tyyliin käytetään ainoastaan paikallisia, puhtaita raaka-aineita sekä valmistetaan alusta loppuun omassa keittiössä.  Esim. lohikeiton kirjolohen kasvatamme itse. Iltaisin voit tulla nauttimaan Lammintuvan herkkuja ennakkovarauksesta. Tulevana talvena meiltä saa tilauksesta myös maukkaita täyte- ja voileipäkakkuja sekä muita suolaisia ja makeita herkkuja.

Paljon muutoksia ja uutta on myös ainutlaatuisessa kuusimetsäympäristössämme.   Lastenmaan napakelkka, pyllymäki sekä puhdas valkoinen lumi takaavat jokaiselle lapselle hauskuutta ja vauhtia ja saavat koko perheen nauttimaan raikkaasta ulkoilusta. Monen pienen pojan ja tytön haave toteutuu, kun he pääsevät nauttimaan vauhdin hurmasta uusitulla lasten moottorikelkkareitillä. Lammintuvan iloiset huskykoirat odottavat innokkaina kyytiläisiä uudella paikalla. Uutuutena tulevana talvena on 5 kilometrin huskyajelu.  Lisäksi poroajeluissa jatkaa vanhat tutut ajoporomme Lauri ja Valkko. 

Kelkkailijoille uutuutena olemme muuttaneet hieman totuttua reittiä; kelkkailijat saapuvat paikalle kahvilan toiselta puolelta. Samalla saatiin järjestettyä kelkkailijoille myös enemmän pysäköintitilaa.

Lammintuvalle pääset hiihtäen Vuosselin reittiä tai autoillen osoitteeseen Takalontie 15. Aja Rukajärven tieltä Tahkolarannantielle, josta johtavat opasteet perille. Ja meille pääsee tietenkin myös kelkkaillen Rukan ympärysreitiltä opasteita seuraten.

Lammintuvalla on tulossa myös paljon muuta kivaa ja päivitämme syys-lokakuun vaihteessa nettisivuillemme www.lammintupa.fi tietoa uudistuksista, hinnoista ja aukioloajoista. Meidät löydät myös Facebookista!

Uudistunut Lammintupa avataan joulukuussa (lumitilanteesta riippuen).  Muina aikoina olemme avoinna tilauksesta.

Tervetuloa uudet ja vanhat ihanat asiakkaat tutustamaan uudistuneeseen, kodikkaaseen kahvilaamme ja  nauttimaan makoisista tarjottavista sekä viettämään perheen yhteistä aikaa kiinnostavien aktiviteettien parissa!

Mirjami & Jyri

Laajentunut Lammintupa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti