maanantai 16. syyskuuta 2013

Fintravel laajentaa Rukalle

Fintravel Tour Operators Oy laajentaa franchising-toimintaansa Ruka-Kuusamon matkailualueelle 1.10.2013 alkaen.

Laajennuksen tavoitteena on kehittää ja laajentaa matkailupalvelujen vientiliiketoimintaa Venäjälle ja Kiinaan sekä Keski-Eurooppaan kotimaan ohella. Avattava Fintravelin toimipiste käyttää matkailumarkkinoinnissaan omaa jakelutietä ja markkinoi aluetta asiakkailleen uusien ryhmien lisäksi. Fintravel Ruka käyttää myös omia, tuotteistettuja matkailupalveluja toiminnassaan, jonka ansiosta Rukalle on odotettavissa uusia matkailijoita tavoitelluista kohderyhmistä.

Ruka on Fintravelin viides toimipiste. Fintravelilla on omat toimipisteet Rovaniemellä ja Helsingissä ja franchising-yritykset Levillä ja Kemijärvellä.

Vuonna 1994 perustettu Fintravel on matkailun maahantuontiyritys, joka kehittää vientikonseptiinsa liittyen franchising-toimintaa ja siihen verkkoliiketoimintajärjestelmiä. www.fintravel.com

Nordic Holidays osaksi Fintravel-ketjua
Nordic Holiday Services Oy liittyy osaksi Fintravel-ketjua. Yritys vastaa ketjun Rukan toimipisteen toiminnasta, sen tuotannosta ja matkailutuotteiden markkinoinnista sekä myynnistä. Sopimuksen tarkoituksena on laajentaa yrityksen yhteistyöverkostoa ja vahvistaa asemaansa kansainvälisillä matkailumarkkinoilla. Nordic Holidays jatkaa itsenäisenä yrityksenä franchising-periaatteella. Sopimuksen kautta yritys saa käyttöönsä kehittyneet välineet sähköiseen kaupankäyntiin ja toiminnan ohjaukseen sekä vahvaa tukea yhteisiin markkinointi- ja myyntitoimenpiteisiin tärkeimmillä markkinoilla.

Fintravel-yhteistyö parantaa yrityksen kilpailukykyä ja edellytyksiä toiminnan kehittämiselle sopimuksen kautta saatavien synergiaetujen myötä.

Lisätiedot
Matti Pohjola
matti.pohjola@nordicholidays.com
Puh. +358 400 451 126
www.nordicholidays.com

Rauno Riekkinen
rauno.riekkinen@fintravel.com
Puh. +358 40 344 7773
www.fintravel.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti