keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Uusi Intersport avataan Rukalla talvikauteen 2013-2014

Myymälä avataan Rukan kylään keskeiselle paikalle Rukankyläntie 6:een.

Intersport –ketju on urheilukaupan markkinajohtaja Suomessa, jonka parissa työskentelee yli 900 henkilöä eri työtehtävissä.  Menestymisemme perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin.

Asiakaslähtöisen toimintamme perustana on tiivis yhteistyö kauppiaittemme, Intersport Finland Oy:n ja kansainvälisen Intersportin (IIC) välillä. Intersport Finland Oy toimii Suomessa  ja Venäjällä osana  Kesko-konsernia.

Asiakaslupausten ja K-ryhmän arvojen merkitys toimintaamme ohjaavana lähtökohtana on meille kaikille intersportilaisille ja asiakkaillemme tärkeä.

Lupaamme asiakastyytyväisyyden ja luotettavuuden
Asioidessasi Intersportissa tiedät saavasi luotettavan ja turvallisen ostokokemuksen.

Lupaamme ammattitaitoisen ja henkilökohtaisen palvelun

Intersportissa asioidessasi saat alan parasta palvelua. INTERSPORT-kaupan henkilökunta on koulutettu alansa ammattilaisiksi ja he osaavat huomioida yksilölliset tarpeesi.

Lupaamme alan parhaan valikoiman maailman johtavia tuotemerkkejä

Kansainvälinen Intersport-verkostomme palvelee maailmanlaajuisesti yli 150.000 asiakasta päivittäin. Kansainvälisyytemme mahdollistaa sen, että pystymme tarjoamaan sinulle ainutlaatuisen valikoiman maailman parhaita urheiluvälineitä, -tuotteita ja -merkkejä sekä alan viimeisimmät uutuudet.

Palkitsemme kanta-asiakkaitamme

K-ryhmän laaja ja monipuolinen kanta-asiakasjärjestelmä takaa sinulle, että Intersportin kanta-asiakkaana saat Plussaa kaikista ostoksistasi.

Lisätietoja: Harri Määttä/kauppias, e-mail: harri.maatta@intersport.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti