keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Rukan Karaokekarnevaalit 4-5.10.2013 täyttävät tunturin!

Rukan Karaokekarnevaalit järjestetään jo 11. kerran 4-5.10.2013. Karaokekarnevaaleissa yhdistyy railakas meininki, loistavat esiintyjät, ulkoilu luonnossa ja hauskanpito.

Rukan Karaokekarnevaaleilla järjestetään Rukan avoimet karaokemestaruuskisat, joissa joka vuosi on ollut loistavia laulajia. Tänäkin vuonna odotamme loistavia esityksiä karaokelaulajilta. Tuomareina karaokemestaruuskisoissa nähdään: Markku Hintsanen Power, muusikko, kitaristi ja musiikintekijä Aki Pistemaa, laulaja Anne Arfmann, Ohjelmatoimisto Oktaavista Simo Salminen, Melplayltä Tomi Limmonen, rumpali ja laulaja Jari Nyyssönen, muusikko laulaja Arto Mäntyjärvi ja Janne Remes.

Karaokekarnevaalit järjestävät ravintola Piste, ravintola Rukahovi, ravintola Tellu Night ja SkiPub After sekä ravintola Zone. Karnevaaleille myydään 1 ja 2 päivän ranneketta, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn näihin ravintoloihin. Asiakaspaikkoja ravintoloissa on yhteensä 2700. Ennakkoliput myydään www.ruka.fi -sivuilla. Ennakkolippu kannattaa lunastaa hyvissä ajoin. 1 päivän lippua myydään ennakkoon ravintola Pisteen ja Rantasipin ruokailuvarauksen tekeville asiakkaille.

Tänä vuonna uutta Karaokefestivaaleilla on tapahtuman laajentuminen myös Rukan Kokouskeskukseen. Karaoketarjontaa on haluttu lisää, joten Rukan Kokouskeskuksessa pääsee laulamaan orkesterin kanssa karaokea ja tietenkin siellä voi myös tanssia. Perjantain ja lauantain orkesterina siellä toimii Kolibri-orkesteri.

Lauantaille on kehitetty yhteislaulutilaisuus klo 18-19.30 myös Rukan kokouskeskukseen, jossa musisoi ja laulattaa Markku Ketola kitaransa kanssa. Perjantaina 4.10. ravintola Pisteessä esiintyvät Ressu & Jussi Ysähitit Tourillaan. Zonessa iki-ihana Meiju Suvas ja ravintola Rukahovissa menon takaavat Men In Black orkesteri, Kaija Kärkinen & Ile Kallio.

Lauantaina 5.10. ravintola Rukahovissa esiintyy Men In Black , Tuure Kilpeläinen & Kaihon karavaani, Zonessa letkeä Elokuu! ja ravintola Pisteessä tykittää Virve Rosti & Toyboys.

Karaokemestaruuskisojen alkuerät ovat perjantaina ja lauantaina Ski Pub afterissa ja ravintola Zonessa. Finaali lauletaan ravintola Pisteessä klo 20.30-23.00. Villin kortin finaaliin voi voittaa torstai illan lämmittelykaraokessa Zonessa ja SkiPub Afterissa!

Ohjelma- ja esiintyjälista kokonaisuudessaan www.ruka.fi/karaokekarnevaalit. Tapahtuman järjestävät Rukakeskus Oy , Rantasip Rukahovi ja ravintola Zone / Rukapalvelu Oy.

Lisätietoja tapahtumasta:
Rukakeskus Oy / Kati Wirtanen, kati.wirtanen(at)ruka.fi 
Rantasipi Rukahovi / Lea Riekki, lea.riekki(at)restel.fi
Ravintola Zone / Jokke Kämäräinen, jokke(at)rukapalvelu.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti