torstai 28. marraskuuta 2013

Mats Lindfors Ruka-Kuusamon Matkailun toimitusjohtajaksi


Mats Lindfors
Ruka-Kuusamon Matkailuyhdistys on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen Mats Lindforsin, 50v. Mats on toiminut 7 vuotta Suomen Lumilautaliiton toiminnanjohtajana ja sitä ennen erilaisissa markkinoinnin johtotehtävissä. Mats aloittaa tehtävässään virallisesti Sotshin Olympialaisten jälkeen 18.2.2014.

- Otan tämän haasteen innostuneena vastaan. Alueen ehdoton valtti on mielestäni monipuolisuus, josta olen saanut nauttia asiakkaana jo vuosia. Nyt näkökulma muuttuu ja työni on saada yhä useammat löytämään alueen ainutlaatuiset elämykset ja palvelut, kertoo Mats uudesta tehtävästään.

- Alueen matkailun kehittäminen jää hyviin käsiin. Tunnen Matsin jo Rukan Maailman Cup-kisojen kautta ja olen vakuuttunut, että hän on oikea valinta yhteistä työtämme jatkamaan, sanoo yhdistyksen nykyinen toiminnanjohtaja Tuija Rytkönen, joka siirtyy 1.1.2014 alkaen Lomakeskus Huhmarin toimitusjohtajaksi.

Ruka-Kuusamon strateginen tavoite on nostaa vuoteen 2018 mennessä kaupallisen majoituksen käyttöaste 37 prosentista 50 prosenttiin, joka tarkoittaa n. 180 000 uutta yöpymistä. Valtaosan kasvusta odotetaan tulevan ulkomailta.

- Tavoite on kova, mutta alueen matkailutuote on erinomaisessa kunnossa. Rukan ainutlaatuinen kävelykylä on nyt valmis lähes 100 meuron investointien jälkeen. Suurin haasteemme juuri nyt ovat heikot lentoyhteydet, joiden kehittämiseksi tehdään hartiavoimin töitä, kertoo yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja ja Rukakeskus Oy:n toimitusjohtaja Ville Aho.

Yhdistyksen markkinointikoordinaattoriksi on nimitetty yhdistyksessä jo vuosia markkinointiassistenttina toiminut Sari Kumpuniemi. Markkinointiassistentiksi on nimitetty Satu Räisänen, joka aloittaa työnsä 2.12.2013.

Lisätietoja antavat:

Ville Aho, GSM 0400-895987, ville.aho@ruka.fi
Hallituksen puheenjohtaja, Ruka-Kuusamo Matkailuyhdistys ry

Mats Lindfors, GSM 0400 747 356, mats.lindfors@fsa.fi
Toimitusjohtaja (18.2.2014 alkaen), Ruka-Kuusamo Matkailuyhdistys ry

Ruka-Kuusamo Matkailuyhdistys ry jatkaa alueen jo 1980-luvulla aloitettua yhteismarkkinointia ja toimii alueen matkailun edunvalvojana. Yhdistyksen 160 jäsenyritystä edustavat yli 90 prosenttia alueen n. 100 meuron matkailutulosta. Matkailu on Kuusamon alueen merkittävin elinkeino työllistäen suoraan yli 800 henkeä.

Ville Aho, Tuija Rytkönen ja Mats Lindfors
Nordic Opening -kisatunnelmassa Rukan kävelykylässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti