maanantai 18. marraskuuta 2013

Perheyritys Rukan Salonki valittiin Suomen parhaaksi Chalet-kohteeksi

Rukan Salonki on voittanut kansainvälisesti arvostetun Word Travel Ski Awardsin palkinnon Suomen parhaana Chalet-kohteena. World Ski Awards jakaa tunnustusta hiihtomatkailun parhaimmistolle eri maissa vuosittain.

-Palkinto on merkittävä tunnustus pitkäaikaisesta työstä, jota olemme perheyrityksessämme jo lähes 20-vuotta tehneet alueen matkailun eteen. Olemme panostaneet ainutlaatuiseen asiakaskokemukseen ja teemme työtämme jatkuvasti kehittäen täydellä sydämellä. Asiakkaamme arvostavat kokonaisvaltaista palveluamme: laadukasta majoitusta, paikallista lähiruokaa, lukuisia elämyksiä, mutta myös rauhaa, hiljaisuutta ja hyvinvointiin liittyviä kokonaisuuksia, kertoo Ruka Salongin myynti- ja markkinointijohtaja Marjo Määttä.

World Travel Ski Awardsin valinnat perustuvat matkailualan ammattilaisten ja kuluttajien antamiin ääniin. Tänä vuonna ensimmäisen kerran järjestettävä World Ski Awards on matkailualan Oscar-gaalaksikin luonnehditun World Travel Awardsin sisartapahtuma. Palkinto jaettiin Suomessa neljässä eri kategoriassa: Suomen paras hiihtokeskus, hiihtohotelli, boutiquehotelli ja Chalet. Rukan alueen vahvuus näkyi palkinnoissa: Rukan Salongin lisäksi palkittiin hiihtokeskus Ruka ja Hotelli Rantasipi Rukahovi. Boutiquehotelliksi valittiin Pudajärven Iso-Syöte. Voittajat julkistettiin palkintogaalassa Itävallan Kitzbühelissä 16.11.2013. 

Marjo Määttä World Ski Awards -palkinnonjaossa (kuva: World Ski Awards)

Lisää kuvia palkintojenjakotilaisuudesta: worldskiawards.com/photos
Kaikki World Ski Awards -palkitut >>

Lisätiedot: Marjo Määttä, Rukan Salonki, puh 040 564 0937, marjo.maatta@rukansalonki.fi
www.rukansalonki.fi, www.worldskiawards.com

Rukan Salonki on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa korkealaatuista huoneistomajoitusta Kuusamossa Rukan läheisyydessä Salonkijärven rannalla. Ensimmäinen huvila rakennettiin jo vuonna 1987. Tänä päivänä Rukan Salongissa on 14 korkeatasoista huvilaa ja yhteensä 200 vuodepaikkaa. Erikoisuutena on mm. jääravintola ja -sauna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti