tiistai 21. lokakuuta 2014

BMW ja Ruka yhteistyöhön

BMW Group Suomi ja Ruka ovat aloittaneet uudenlaisen yhteistyön talvikaudella 2014 – 2015. Yhteistyön tuloksena BMW on yhä tutumpi näky tunturissa.  Rukan asiakkaat pääsevät nauttimaan yhteistyöstä mm. koeajoesittelyiden muodossa pitkin hiihtokautta. 

- BMW järjestää Kuusamossa talvikauden aikana useita asiakastapahtumia. BMW Winter Driving Experience -talviajokoulu tuo Kuusamoon satoja suomalaisia ja kansainvälisiä asiakkaita nauttimaan talviajosta.  Ruka ja Kuusamo ovat meille mieluinen kumppani, sillä upeasti toimiva hiihtokeskus, kaunis luonto ja ensiluokkaiset palvelut ovat asioita mitä jaamme mielellämme asiakkaidemme kanssa, kertoo yhteistyöstä BMW Group Suomen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Henri Jantunen.

- Haluamme yksinkertaisesti olla myös siellä missä suomalaiset viettävät vapaa-aikaansa. Mikäs sen hienompaa kuin tuoda uudet BMW-mallit tutustuttavaksi ja koeajettavaksi Rukan hienoissa puitteissa, Jantunen päättää.

- Ruka haluaa tehdä aktiivista yhteistyötä vahvojen brändien kanssa. Yhteistyö BMW:n kanssa on meille suuri mahdollisuus, iloitsee Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n toimitusjohtaja Mats Lindfors.

Tiedustelut: Mats Lindfors/Ruka-Kuusamo Matkailu ry, mats.lindfors@rukakuusamo.fi, 0400 747356.

Lisätietoja BMW:stä www.bmw.fi
Lisätietoja Ruka-Kuusamon alueesta www.ruka.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti