lauantai 22. marraskuuta 2014

Ruka putsasi jälleen palkintopöydän hiihtokeskusten Oscar-gaalassa

Ruka paras hiihtokeskus, Rukahovi paras hiihtohotelli ja Rukan Salonki paras hiihtochalet. 


Rukan hiihtokeskus, Rantasipi Rukahovi ja Rukan Salonki palkittiin lauantaina 22. marraskuuta World Travel Awardsin järjestämässä World Ski Awards -kilpailussa. Rukan hiihtokeskus palkittiin Suomen parhaana hiihtokeskuksena kategoriassa Finland’s Best Ski Resort. Rantasipi Rukahovi äänestettiin Suomen parhaaksi hiihtohotelliksi kategoriassa Finland’s Best Ski Hotel ja Rukan Salonki palkittiin kategoriassa paras hiihtochalet.

Rukan voittokulku sai jatkoa, sillä kaikki kolme voittajaa palkittiin jo toista kertaa. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty World Ski Awards on kansainvälisesti arvostetun ja matkailualan Oscargaalaksikin luonnehditun World Travel Awardsin sisartapahtuma. World Ski Awards -palkintogaalajärjestettiin Itävallan Kitzbühelissä.

Ruka on jo 60 vuoden ajan ollut suomalaisen hiihtämisen edelläkävijä rakentaen pitkäjänteisesti monipuolista ja laadukasta hiihtokeskusta. ”Lumivarmuus, ainutlaatuinen kävelykylä palveluineen aivan rinteiden juurella ja Rukaa ympäröivä Kuusamon luonto ovat valttikorttimme”, kertoo Rukakeskuksen toimitusjohtaja Ville Aho. Ruka valittiin myös Suomessa Vuoden Hiihtokeskukseksi 2014. ”Kaikki rukalaiset ovat ylpeitä ja otettuja palkinnoista. Odotamme hienoa hiihtokautta 2014–15, joka alkoi Rukalla jo 17. lokakuuta ja jatkuu yli 200 päivää toukokuulle saakka”, Aho päättää.

”Henkilökohtainen palvelu ja monipuoliset ravintolapalvelut ovat Rukahovin liiketoiminnan kulmakivi. Kiitos palkinnosta menee koko hotellin henkilökunnalle. Yhteistyömme monipuolisen ja suositun Rukan hiihtokeskuksen kanssa vaikuttaa osaltaan onnistuneeseen lopputulokseen", kertoo Rantasipi Rukahovin hotellinjohtaja Lea Riekki.

World Ski Awards huomioi Rukahovin Suomen parhaan hiihtohotellin tittelin lisäksi sijoittamalla hotellin 21 maailman parhaan hiihtohotellin joukkoon (One of the top 21 Worldwide Ski Hotels).

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Ville Aho, Rukakeskus Oy, puh 0400 895 987, ville.aho@ruka.fi
Hotellinjohtaja Lea Riekki, Rantasipi Rukahovi, puh 040 750 4024, lea.riekki@restel.fi
Yrittäjä Marjo Määttä, Rukan Salonki, puh 040 564 0937, marjo.maatta@rukansalonki.fi
www.ruka.fi, www.worldskiawards.com, Lehdistökuvat: http://ski.ruka.fi/presskuvat


Rukakeskus-konserni on perheyritys, joka on vastannut Rukan rinnetoiminnoista vuodesta 1973 ja Pyhän rinnetoiminnoista vuodesta 1987 lähtien. Se on Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskustoimialan markkinajohtaja lähes 20 % osuudella hissilippujen myynnistä. Yhtiöt toimivat Rukan ja Pyhän kansainvälistyvissä, ympärivuotisissa matkailukeskuksissa. Liikevaihtomme on n. 22 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 170 henkilöä.


Rantasipi-ketjuun kuuluu kylpylä- sekä kokoushotelleja eri puolella Suomea. Kokous- ja aktiiviohjelmat, sekä hemmottelu- ja kylpyläelämykset sopivat niin vapaa-ajan- kuin liikematkustajan tarpeisiin. Ympäröivä luonto tarjoaa ainutlaatuisia vaihtoehtoja ulkoaktiviteettien osalta. www.rantasipi.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti