sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Ruka on kolmannen kerran Suomen paras World Ski Awards palkintogaalassa!

Ruka putsasi palkintopöydän hiihtokeskusten Oscar-gaalassa Itävallan Kitzbühelissä jo kolmannen kerran peräkkäin.

World Ski Awards -palkintogaalassa lauantaina 21. marraskuuta 2015 Ruka palkittiin Suomen parhaana hiihtokeskuksena, Rantasipi Rukahovi Suomen parhaana hiihtohotellina ja Rukan Salonki Suomen parhaana hiihtochaletina. Kuusamolaiset ylsivät kukin omien sarjojensa voittoon nyt jo kolmatta kertaa peräkkäin.

Saavutus on ainutlaatuinen, sillä yksikään muu kohde ei ole yltänyt Rukan kaltaiseen suoritukseen.

– Ensimmäinen voitto on hieno, toinen kerta jo melko vakuuttavaa, mutta kolmannen kerran jälkeen ei ole enää epäilystäkään kuka on paras, hehkuttaa World Ski Awards -kilpailun toimitusjohtaja Sion Rapson.

Vuodesta 2013 järjestetty World Ski Awards on kansainvälisesti arvostetun World Travel Awardsin sisartapahtuma. Kilpailu palkitsee alan johtavia toimijoita 24 eri maassa Best Ski Resort-, Best Ski Hotel-, Best Ski Boutique Hotel- ja Best Ski Chalet -kategorioissa.

World Ski Awards -kilpailussa annettiin tänä vuonna ennätysmäärä ääniä. Rekisteröityneitä äänestäjiä oli yli 1,4 miljoonaa yhteensä 139 maasta.

Rukakeskuksen toimitusjohtaja Ville Aho sanoo, että palkinto on kiitos ennen kaikkea kansainvälisiltä asiakkailta.

– Tämä osoittaa, että olemme onnistuneet hurmaamaan myös ulkomaiset vieraamme. Olemme Euroopan lumivarmin hiihtokeskus ja sen arvo ollaan nyt ymmärtämässä, toimitusjohtaja iloitsee.

Ahon mukaan Rukan menestyksen takana on huipputasoisten rinteiden lisäksi alueen monipuolisuus ja Kuusamon ainutlaatuinen luonto, joka monelle ulkomaiselle asiakkaalle on se suurin elämys Rukalla. Asiakaspalaute tukee ykköspalkintoa. Kansainväliset asiakkaat antavat Rukalle poikkeuksellisen hyviä arvosanoja niin alueen palveluista kuin rinteistä.

– Tämä palkinto yhdessä saamamme palautteen kanssa korostaa sitä potentiaalia, mikä meillä Rukalla on. Emme ole pelkästään hiihtokeskus, vaan paljon enemmän. Kaikkien rukalaisten ja kuusamolaisten on syytä olla ylpeitä palkinnosta, sanoo Aho.

Kokonaisuus syntyy osatekijöistä. Vuoden parhaana hiihtohotellina jälleen palkitun Rantasipi Rukahovin hotellinjohtaja Lea Riekin mukaan rinnehotellin liiketoiminnan kulmakivenä ovat henkilökohtainen palvelu ja monipuolinen huone- ja ravintolatarjonta. Myös yhteistyö Rukan hiihtokeskuksen kanssa vaikuttaa onnistuneeseen lopputulokseen.

– Olen todella otettu ja iloinen, että Rantasipi Rukahovi äänestettiin jälleen Suomen parhaaksi hiihtohotelliksi. Kiitos palkinnosta kuuluu luonnollisesti koko hotellin henkilökunnalle, sanoo Riekki.

Best Ski Chalet -kategoriassa voiton napanneen Rukan Salongin myyntijohtaja ja yksi omistajista, Marjo Määttä, vakuuttaa perheyrityksen koko henkilökunnan olevan ylpeitä nyt jo kolmannen kerran saadusta palkinnosta.

– Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat meitä äänestäneet. Rukan Salongin all inclusive -palvelukonsepti, villiruoka, Saunatour ja tiivis yhteistyö Rukan ja Kuusamon alueen parhaiden palveluyritysten kanssa takaavat toimivan kokonaisuuden. Vieraamme saa viettää aidosti huolettoman loman maailman puhtaimmassa luonnossa Kuusamossa, hän sanoo.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Ville Aho, Rukakeskus Oy, puh. 0400 895 987, ville.aho@ruka.fi
Hotellinjohtaja Lea Riekki, Rantasipi Rukahovi, puh. 040 750 4024, lea.riekki@restel.fi
Yrittäjä Marjo Määttä, Rukan Salonki, puh. 040 564 0937, marjo.maatta@rukansalonki.fi
Toimitusjohtaja Mats Lindfors, Ruka Kuusamo Matkailu, puh. 0400 747 356, mats.lindfors@rukakuusamo.fi

Rukan hiihtokeskus
Hotelli Rantasipi Rukahovi
Rukan Salonki
World Ski Awards


1 kommentti: