sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Ruka on neljännen kerran Suomen paras World Ski Awards palkintogaalassa

Ruka putsasi palkintopöydän hiihtokeskusten Oscar-gaalassa Itävallan Kitzbühelissä jo neljännen kerran peräkkäin.

World Ski Awards -palkintogaalassa lauantaina 19. marraskuuta 2016 Ruka palkittiin Suomen parhaana hiihtokeskuksena, Ruka Ski Chalets Suomen parhaana hiihtohotellina ja Rukan Salonki Suomen parhaana hiihtochaletina. Saavutus on ainutlaatuinen, sillä yksikään muu kohde ei ole yltänyt Rukan kaltaiseen suoritukseen.

Rukan hiihtokeskus, etualalla Ruka Ski Chalets Rukan kylässä

Vuodesta 2013 järjestetty World Ski Awards on kansainvälisesti arvostetun World Travel Awardsin sisartapahtuma. Kilpailu palkitsee alan johtavia toimijoita 24 eri maassa Best Ski Resort-, Best Ski Hotel-, Best Ski Boutique Hotel- ja Best Ski Chalet -kategorioissa.
Rukakeskuksen toimitusjohtaja Ville Aho sanoo, että palkinto on kiitos ennen kaikkea kansainvälisiltä asiakkailta.
– Ruka ja Kuusamo ovat nyt vahvassa nousussa, kuten koko Lapin matkailu. Tavoitteemme Rukalla on olla maailman paras hiihtokeskus perheille ja laskettelua aloitteleville, joita suurin osa kansainvälisistä vieraistamme ovat.
Ahon mukaan Rukan menestyksen takana ovat huipputasoisten rinteiden lisäksi alueen monipuolisuus sekä Kuusamon ainutlaatuinen luonto, joka monelle ulkomaiselle asiakkaalle on se suurin elämys Rukalla. Asiakaspalaute tukee ykköspalkintoa. Kansainväliset asiakkaat antavat Rukalle poikkeuksellisen hyviä arvioita niin alueen palveluista kuin rinteistä.
– Emme ole vain maan paras hiihtokeskus, vaan yhdessä paljon enemmän. Kaikki Rukan yrittäjät ovat tämän palkinnon työllään ansainneet, sanoo Aho.

Ruka on juuri julkistanut yli 100 miljoonan euron kehityssuunnitelmansa, jonka ytimessä on kokonaan uusi kävelykylä tunturin itäpuolelle sekä kevyen liikenteen gondolihissi, joka yhdistää uuden kylän nykyiseen Rukan kävelykylään. Rinneyhtiö Rukakeskus Oy:n tavoitteena on aloittaa uusien express-tuolihissien ja uusien rinteiden toteutus kesällä 2018.

Rukalle on suunniteltu rakennerttavaksi gondoli lähivuosina

Yrittäjäperheen kaksi majoituskohdetta palkittiin parhaina 

Rukan Salonki palkittiin jo neljättä kertaa Ski Chalets -sarjassa. Yrittäjä Marjo Määttä lähettää kiitokset valinnasta kaikille asiakkailleen ja alueyhteistyölle.
– Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat meitä äänestäneet. Rukan Salongin all inclusive -palvelukonsepti, villiruoka, Saunatour ja tiivis yhteistyö Rukan ja Kuusamon alueen parhaiden palveluyritysten kanssa takaavat toimivan kokonaisuuden. Vieraamme saa viettää aidosti huolettoman loman maailman puhtaimmassa luonnossa Kuusamossa, hän sanoo.

Rukan Salonki

Rukan Salonki

Saman yrittäjäperheen Ruka Ski Chalets hotelli palkittiin Vuoden parhaana hiihtohotellina.
– Olemme onnistuneet siirtämään Rukan Salongin palvelukonseptin myös Ruka Ski Chaletiin. Valinta Suomen parhaaksi hiihtohotelliksi on todella suuri kunnia vuokrapooliimme kuuluville huoneistojen omistajille, työntekijöillemme sekä tietysti meille yrittäjäperheenä. Nämä molemmat palkinnot vahvistavat näkemystämme siitä, että olemme oikealla tiellä, Määttä lisää.

Ruka Ski Chalets Rukan kylässä

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Ville Aho, Rukakeskus Oy, puh. 0400 895 987, ville.aho@ruka.fi
Yrittäjä Marjo Määttä, Rukan Salonki, puh. 040 564 0937, marjo.maatta@rukansalonki.fi 
Toimitusjohtaja Mats Lindfors, Ruka Kuusamo Matkailu, puh. 0400 747 356, mats.lindfors@rukakuusamo.fi

www.ruka.fi
www.rukansalonki.fi
www.rukaskichalets.fi
www.worldskiawards.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti